VD byte på Jämtlandsgården

Jämtlandsgårdens VD Stefan Zetterlund har bestämt sig för att det är dags att kliva av uppdraget. Stefans 7 år i bolaget har varit en spännande resa minst sagt, med tunga ekonomiska utmaningar men också kliv framåt inte minst vad gäller lösningen för slaktavfall som numera går till Norge för att bli biogas. Det senaste året har slaktvolymen på Jämtlandsgården vuxit rejält till följd av ett utökat legouppdrag från HKScan. Det har i sin tur inneburit en mer stabil och förutsägbar verksamhet i slakteriet.  Med det läget som grund tog Stefan beslutet om att det var dags att lämna över till någon annan. Rekryteringen av ny VD är klar, Daniel Perfect tillträder tjänsten den 1 mars. Daniel har lång erfarenhet av ledande befattningar inom olika branscher och känns igen av många från tiden som Näringslivschef i Strömsunds kommun. Sedan 2012 är han konsult inom företagsutveckling i eget företag med den främsta styrkan att strukturera, organisera, leda och få till försäljning. Daniel har också ett omfattande kontaktnät, och sammantaget är vi övertygade om att han kommer att bidra till fortsatt spännande utveckling för Jämtlandsgården
Vi tackar Stefan för strålande insatser som VD under många år och hälsar Daniel varmt välkommen till Jämtlandsgården Livsmedel AB.

 

2021-02-27T17:11:15+01:00